A cím remélem felkeltette a várt érdeklődést, de mire megtudhatná a kedves olvasó, hogy mi is ebben a bejegyzésben olyan nagy szám ("ugyan már, csak el akarják terelni a figyelmet arról, hogy milyen ritkán írnak"), addig még el kell jutni. Olyan ez mint amikor az ember tésztát főz: kitalálja mi lesz az étel (ez a cím), a víz melegszik (bevezetés), az étel elfogyasztása (ez lesz az exkluzív) és végül az emésztés (a sallang elolvasása és megnézése).

Szabadnapunk egybeesett Carolyn-éval, ígyhát hármasban vágtunk neki a túrának, kivételesen az ő autójával, mert a "miénk" egész nap szervízben volt. Meglepően közel volt uticélunk; a Windsori kastély, amelyről a turisztikai információk itt olvashatók. Az érkezés előtti percekben egy magyar renszámú busz mögött haladtunk, amit Carolyn vett észre - gyorsan tanul. Fönt a kastélynál kiderült, ők egy studytours csoport voltak, mivel mindenkinek ugyanolyan rikítósárga baseball sapkája volt.

A kirándulás előtt pár nappal látott napvilágot az index azon cikke, amely arról számolt be, hogy egy pár szexelt a windsori kastély udvarában. "Windsor 900 éves kastélya jó ideje a királynő első számú székhelye; II. Erzsébet a londoni Buckingham-palotában hetente már csak egy-két napot tölt." Az írás itt. Egy felvont zászló jelzi, ha a kastélyban tartózkodik.

Megoszlottak az információk arról, hogy van-e minden reggel 11h-kor ugyanolyan színvonalú őrségváltás mint a Buckingham Palotánál, de mi megkockáztattuk. Ezt ugyan nem, de ehhez nagyon hasonló (vagy talán még jobb) élményben volt részünk. Pontosan nem tudom megmondani, hgy mi volt ez, mert szerintem a magyar agy nem tudja felfogni az olyan dolgokat mint duke, lord, őrség és sok egyéb más. A lényeg, hogy sok "királynőtestőr" menetelt, mert új szín került a zászlójukba (?).

Juccanó már bent, örülve az orgona illatának

A királynő kertje a fenti 2 képen

Egy őr vigyáz a lezárt részre.
A bal felső sarokban található repülő és sok másik is
nagyon közel suhogott egész nap a fejünk fölött
köszönhetően a Heathrow reptér közelségének.
Hogy tud így a királynő pihenni...?

Ez a publikum elől elzárt rész, ahol a királynő lakik
és éppen egy autó fordul be a kapun.
Az autó a királynő tulajdonában áll.
Nézzük meg közelebbről, hogy ki is ülhet benne...

EXKLUZÍV!!! --- A KIRÁLYNŐ! --- EXKLUZÍV!!!
és mellette Károly herceg.
Valószínűleg.

A háttérben a kápolna és a kastély

Mi a mozdulatlan, gépfegyveres őrrel

A kastély madártávlatból,
vagyis inkább a Windsor Eye-ból

 

A kastélyban nem lehetett fotózni, de pár kép a termekről itt. A napot egy kellemes olasz étteremben elfogyasztott vacsorával koronáztuk meg.

Folyt. köv.!

A bejegyzés trackback címe:

https://livein.blog.hu/api/trackback/id/tr361110293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabeszbacsi 2009.05.09. 20:45:53

nekem nagyon bejöttek a képek, biztos élőben még szebb volt minden....
Nnnnna puszi/pacsi

mfagnes 2009.05.09. 21:26:06

Gyönyörü helyeken jártatok!!!

4ndris 2009.05.11. 18:11:45

az exkluzív királnyős képen azért ott virít a nagy livein.blog.hu vízjel, hátha a blikk.hu fel akarná használni...:)

Nnelly 2009.05.13. 17:45:42

Sziasztok:) piszkosul jók ezek a képek... az orgonások főleg, no meg persze ez exkluzív:)

live in 2009.05.14. 11:53:03

@Nnelly: Szia Nelly! Köszi szépen, igyekszünk.

mfagnes 2009.05.29. 18:24:38

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT PETINEK!!!!!
süti beállítások módosítása