Költözés

Címkék: szabadnap

2010.03.25. 23:39

Már kb 90-95%-ban beköltöztünk az új szobába. Saját fürdőszobáért cserébe kaptunk egy kicsit zajosabb kilátást, egy takarítószerraktárat a szomszédba és néhány éjszakai telefonos ügyeletet. Csak hogy egyértelmű legyen mindenkinek, ez nekünk jó. Nem volt rossz nekünk lent a staff house-ban, de az csak egy "accomodation" volt. Körös körül ordibáló, ajtócsapkodó - és még sorolhatnánk - holmi lengyelekkel, akik csak gyűltek és gyűltek körülöttünk. Ez a szoba kiürült mivel a szőröstalpúék leléptek. Sokaknak (sőt, szinte mindenkinek) elmondtuk, hogy a vezetőségnek tervei vannak velünk, tehát a beköltözés is ennek a része - meglátjuk...

Ma áthoztuk a polcokat a régi szobából és fel is szereltük őket. Továbbá a falra került még egy "kabátos akasztós" dolog, a cipőtartó, a fürdőszobaszekrény és a függönykarnis. A mai napon megérkezett az első ebay-ről rendelt (eddig többségében amazon volt, csak most már regisztráltam paypal-ra is) hangulatfény is. Kisebb-nagyobb, szerelésre nem (vagy csak alig) szoruló dolgokat, kisbútorokat, apróságokat már eddig is vettünk a szobába; pl.: gurulós kisszekrény, zuhanyfüggöny, wc-ülőke, váza, újságtartó. Kaptunk egy rózsaszín kenyérpirítót is az egyik munkatársunktól.

Március 8-án érkeztünk, 9-től dolgozunk. Menet közben egyetlen szabadnapra volt csak lehetőség - ez volt 15. Ezt követte egy hosszabb etap az újabb "déjoffig" 25. & 26. Így össze is jött egy jó 57 órás hét. Múlt szombat két dolog miatt lehet emlékezetes; 13 és fél órás műszak, de egy olyan rossz amilyen az elmúlt kb fél évben sem volt beleértve a karácsonyi pörgést.

2 nap jól megérdemelt pihenés; ma rajta voltunk a költözés, csinosítás, szépítés projekten, holnap pedig meglátogatjuk Ádámékat és (remélhetőleg) elkezdjük tervezni a nyári túránkat!

 A pozíciónk egyelőre még a régi, valamint megfáztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://livein.blog.hu/api/trackback/id/tr621869400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandrine 2010.03.26. 09:46:40

Azért remélem összejön az az új pozíció is, nem csak az új lakhely :)
Kellemes pihit mára, tessék gyógyulni, és hamarosan újra írni! :)
Sok pussz Nektek!
Szandra
süti beállítások módosítása