Fejlesztések

Címkék: egyéb fejlesztések

2009.10.11. 10:02

Üdvözlet a kedves olvasóknak!

1. Arra gondoltunk, hogy mivel eléggé rapszódikusan írunk ide a blogra, mi lenne ha e-mailt küldenénk kedves olvasóbarátainknak arról, ha új bejegyzés születik. Ezzel azért járnának jól a (rendszeres) olvasóink, mert nem lenne az, hogy "még mindig nem írtak azóta se?", nekünk meg azért, mert az egykoron még látogató - talán pont a mi rendszertelenségünk miatt már nem jövő - barátainkat is visszacsábíthatnánk. Azt beszéltük a Juccal, hogy a helyetekben mi biztosan feliratkoznánk, mert így elsőként lehet értesülni arról, hogy mi is történik velünk ebben a hűs országban. (Halkan megjegyezném, hogy lesz mostanság 1-2 változás.)

2. Apróság, de mostantól címkékkel látjuk el a bejegyzéseket. Ez a gyakorlatban azért jó, mert a (rég)múltból a témához kapcsolódó írásainkat ajánlja fel az irományok után.

3. Továbbá a fényképeket mostantól nem a blog.hu-ra fogjuk feltölteni, hanem egy fényképmegosztó oldalra; jelenleg a google-picasa oldalára. Ez több szempontból csak jó, hiszen rengeteg időt elvesztegettünk az ide való feltöltéssel (ez a picasa-ban csak pár kattintás) és elrendezéssel, így a megspórolt energiát akár bejegyzések megírására is fordíthatjuk.

Szóval dobj egy e-mailt a liveinblog*kukac*gmail*pont*com-ra,

  • ha annyira addikt vagy, hogy még a kedvencek között is ott vagyunk

  • ha a kedvenceid vagyunk

  • ha csak egyszerűen kíváncsi vagy ránk

  • hajó a vége.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://livein.blog.hu/api/trackback/id/tr581441943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4ndris 2009.10.16. 12:45:26

én már éltem is a lehetőséggel...

Tibi és Anikó 2009.10.21. 15:49:00

Természetesen mi is megadjuk az e-mail címünket! Hamarosan küldjük! :)
süti beállítások módosítása