Újra itt

Címkék: utazás magyarország szabadság

2010.03.10. 16:53

Szerencsésen, egyben, sőt mi több problémamentesen megérkeztünk ismét ide a mi kis lakó- és munkahelyünkre. A budapesti repülőtéren még az egyik törzsvendégünkkel is összefutottunk, aki 4 napot töltött fővárosunkban a férjével és micsoda véletlen, ők is ugyanazzal a repülőgéppel utaztak vissza.

Az egyik legjobb szabadságunk volt az elmúlt 2 hét, de tényleg. Belesűrítettünk amennyit csak tudtunk. Háromszor voltunk moziban, Jucc kétszer színházban. Voltunk gyógyfürdőben. Bejártuk többek között Szegedet és Budapestet. Voltunk Tibiéknél (itt a bizonyíték), voltunk csak úgy inni, voltunk valahol inni és voltunk valakinél inni. Voltunk borvacsorán (juj, de jó volt!). A hiányzót idén sem írhatják be a kolifarsangról. Közlekedtünk tömegben, taxiban és kissé másnaposan. Ettünk sok hazait, amerikait, törököt, görögöt. Fotóztuk egymást és magunkat, sőt volt amikor még a fogkefét is! Kerestünk fülbevalókat, öveket és emlékeket!

Köszönjük! De tényleg! Mindenkinek, aki bármilyen szinten is megjelent az otthontöltött időnkben akár egy jó szóra, akár egy italra. Így, nektek köszönhetően könnyebb most újra itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://livein.blog.hu/api/trackback/id/tr881828976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása