Híreket mondunk - 090322

2009.03.22. 18:51

  • Vasárnap van. Mint azt már korábban mondtuk a vasárnap itt nagyon húzós. Plusz még ezt tetézi egy Anyák napja, ami itt éppen ma van. Szóval dupla pörgés van, kb 2 hete lefoglalták az összes asztalunkat.
  • Amikor kiérkeztünk, egy húzós december fogadott minket, és szőröstül-bőröstül rühelltünk mindenkit a vezetőségben. Akkor a "fejétől bűzlik a hal" esete állt fenn. Jelenleg a helyzet úgy módosult, hogy az összes kollégánkat (1-2 kivétellel, köztük Carolyn) utálunk. Utálom ezt a szót, de ez van. Levegőnek kell néznünk mindenkit, másképp nem lehet elviselni sajnos. Ez a taktika sem tud mindig kielégítő lenni, néha azért elpattan a húr, vagy éppen eltörik a mécses. (Milyen színes nyelv ez a magyar...) A menedzsmenttel kapcsolatos érzéseink az Újév beköszöntésével gyakorlatilag úgy elmúltak mint egy tapsolás visszhangja egy üres folyosón - köszönhetően annak, hogy az év legzűrösebb hónapjában kezdtünk. Ám a munkatársaink tahósága, figyelmetlensége és gátlástalansága amióta itt vagyunk csak fokozódik.
  • Kissé terméketlenek voltunk/vagyunk az utóbbi időben (értem ez alatt a márciusi bejegyzések számát) és kirándulni se nagyon voltunk mostanában. Ennek ugyanaz lehet az oka; új fényképezőgépet keresek magamnak, mégpedig egy tükörreflexeset. Évek óta szeretnék egyet, de a lehetőségek mostanra adottak lettek. Több heti vacilálás után még 2 modell van versenyben. Egy Canon és egy Sony. A mérleg hol az egyik, hol a másik javára billen.
  • Végül, de nem utolsó sorban: mióta visszajöttünk a szabadságunkból itt hibátlan tavasz van. Napközben frankó pólós/pulóveres idő van, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák, és a szokásos eső is elmarad. Szóval lehet irigyelni is azért minket...! ;)

 

Folyt. köv.!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://livein.blog.hu/api/trackback/id/tr491018566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4ndris 2009.03.26. 20:06:28

Sziasztok
Örültem a helyzetjelentésnek, főleg mert rég beszéltünk már...
Ez pedig gondoltam tetszeni fog Nektek...
www.gillesvidal.com/sziget2008/budapestchateau.htm
süti beállítások módosítása